Lees hier ervaringen van klanten

Renzo is makkelijk in de omgang, technisch onderlegd en door oprechte interesse en open communicatiestijl dwingt hij respect af.


Renzo is een empathisch, integer en oprecht persoon die door echte interesse in product en mensen een team richting kan geven. Door zijn gestructureerde manier van werken komt hij betrouwbaar over en werken mensen graag met hem samen.

Maarten-Jan Hoeve - Bosch Thermotechniek
Renzo heeft overzicht en neemt alle belangen mee in zijn overwegingen. Hij communiceert helder, effectief en prettig en weet daarmee anderen te overtuigen.
Bart van de Kerk - Priva
Je wilt het bedrijf beter achterlaten dan dat je het hebt gevonden en dat is duidelijk te zien. Je brengt orde en rust door dingen systematisch aan te pakken. Omdat je niet loslaat zie je dat dit langzaam overslaat op anderen.
Patric Stout - Priva

Doe de Gratis 2 min Quickscan

Zie of jouw embedded softwareproject nog kansen laat liggen in efficiëntie, organisatie of duidelijkheid. Binnen 2 minuten ingevuld.

Naar de Quickscan 
Binnen 2 minuten jouw resultaat
Renzo is gedreven, sociaal, communiceert open en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Erica Cusell - Bosch Thermotechniek
Renzo is open en eerlijk en bouwt daarmee snel vertrouwen op. Hij vervult daarmee een uitstekende brugfunctie tussen verschillende teams en afdelingen.
Rachid el-Masoudi - Priva