Over Renzo Bekken, softwareengineering

Over Renzo

Ik help je de productontwikkeling van embedded software te optimaliseren, 

zodat je de winstgevendheid van je bedrijf vergroot

Over Renzo

Ik help je de productontwikkeling van embedded software te optimaliseren,  zodat je de winstgevendheid van je bedrijf vergroot
Renzo Bekken, Koupa.nl

Renzo Bekken. Dat ben ik.

Ik word blij van wielrennen en gravelbiken. Van onze tuin, en onze kinderen. Maar ook van embedded producten; of het nu slimme sensoren zijn, pacemakers of industriële printers, ik vind het gave technologie. En daar word ik dus blij van.

Daarom werk ik al ongeveer mijn hele leven in ‘embedded’. Eerder, als engineer en architect, werd ik blij van het ontwikkelen zelf.

Nu zie ik dat veel embedded productontwikkeling inefficient gebeurd. Met als gevolg langdurige projecten en lage kwaliteit software.


Hoeveel dit uiteindelijk kost is vaak eens niet zichtbaar.


En dat is zonde. Want je wilt geen geld verspillen aan lange nazorg na je ontwikkelprojecten. Maar je producten op tijd opleveren aan tevreden klanten, en weer verder met het volgende project.

Doe de gratis 2 min Quickscan 

Zie of jouw embedded softwareproject nog kansen laat liggen in efficiëntie, organisatie of duidelijkheid. Binnen 2 minuten ingevuld.

Naar de Quickscan
Binnen 2 minuten jouw resultaat

Wil jij je embedded ontwikkelprojecten optimaliseren ? Mijn kennis en ervaring stelt me in staat om knelpunten in embedded ontwikkeling te identificeren en processen te optimaliseren. Mijn hands-on benadering zorgt voor praktische aanpassingen die de doorlooptijd verkorten en de kwaliteit verhogen.

Zodat jij weer controle over je projecten hebt en grip krijgt op je investeringen.


Heb je vragen? Stel ze gerust, of plan dan een strategiegesprek in.

Ook daar word ik blij van.


Meld je hier aan voor een kennismaking